Hallförvaring behöver underlätta vardagen och vara välkomnande.

Hallförvaring

Hallen är ett ställe med mycket rörelse och mycket saker som används och byts ut, därför är förvaring hall extra viktigt och som du bör investera lite extra tid för att få till.

Förvaring är A och O.

3 tips för dig som har en trång och/eller liten hall:

  1. Ha hallförvaring med fler användningsområden.
    Till exempel en sittbänk med förvaring eller fack för skor under.
  2. Häng upp saker.
    Använd till exempel krokar till att hänga upp ryggsäckar och väskor. Då frigör du yta för till exempel skor och städning.
  3. Använd höjden.
    Förvara saker du använder sällan lite högre upp. Se till att ha en pall i hallen så att det blir enkelt att komma åt sakerna när du behöver dem.

Elfa hallförvaring

Hall-forvaring-elfa-smpl

Det är inte alltid platsen i hallen räcker för allt som behöver förvaras där. Men kanske finns det en innerdörr i närheten, som kan utnyttjas till förvaring?
Med Elfas Door and Wall rack hänger du helt enkelt upp förvaringen på dörren, utan en enda skruv. Sen väljer du korgar i tråd eller mesh ochförvaringstavlor eller -lister som passar ditt förvaringsbehov och fäster dem på väggskenan. Hattar, handskar, paraplyer, cykelhjälpar och andra prylar man använder ofta har nu en egen plats i hallen. Och har du ingen dörr att använda, men ca. 40 cm vägg, kan du skruva upp väggskenan direkt på väggen istället.

Hall-forvaring-elfa-smasaker-smpl

Ge prylarna du använder varje dag, som nycklar, mobil, solglasögon och plånbok, en egen plats i hallen. På det sättet kommer du alltid att veta var de är och du slipper lägga tid att leta när du har bråttom ut genom dörren.  Häng dem på krokar eller lägg dem på en bricka; båda fästs enkelt på sidan av en konsol.

IKEA hallförvaring

Så skapar du en hundvänlig hall:

Nedan följer ett par inspirerande bilder från IKEA när det kommer till förvaring i hallen.

>> Till IKEA hallförvaring
forvaring-hall-ikea-smpl

hall-ikea-forvaring-stolmen-smpl