Ordning och reda hemma är när du slipper leta efter saker, dokument och kläder.

* Bilden ovan är från Bookbinders Design. Produkter till deltagare vid Smpl:s utbildningar kommer från Bookbinders Design. 

Ordning och reda hemma

För Smpl handlar ordning om enkelhet, det ska vara enkelt att leva och jobba. Det ska flyta på utan distraktioner, frustration eller irritation.

Alla fungerar olika, våra liv ser olika ut och vi befinner oss i olika faser i livet därför behöver vi organisera våra våra saker och dokument på olika sätt för att just vårt liv eller arbete ska bli enkelt.

Smpl hjälper privatpersoner och företag att få ordning på saker, dokument och processer utifrån deras unika verksamhet och liv. Om du vill ha vår hjälp är det bara att skicka oss ett meddelande här till vänster eller längst ner om du läser i mobilen.

En viktig del till att få ordning är att rensa bort det som inte används, behövs,  inte fungerar eller som du inte älskar. Smpl rekommenderar att köpa produkter till en högre kvalité istället för billiga ”slit-och-släng-saker”, det gör att du tänker till innan du köper,  tar hand om dina saker mer och inte behöver köpa nytt lika ofta (de går inte sönder och du tappar (förhoppningsvis) inte bort dem lika ofta).

Samarbetet med Bookbinders Design är ett självklart val för Smpl då deras kontorsprodukter har hög kvalité och är framtagna med omtanke och kärlek för hantverket.

Det handlar också om bra förvaring, en bra förvaring som passar de saker som ska förvaras. En grundregel hos Smpl är att sakerna ska vara lätta att ta och lätta att lägga tillbaks, annars ökar risken för kaos och oordning.

Mer om förvaring hittar du här:

Läs även om förvaring för….

Ordning och reda hemma

Ordning och reda är ett svenskt begrepp, lika svenskt som ordet lagom och det finns ingen bra översättning för det. Eller kanske ”Compliance” på engelska, att följa något, att göra som det är sagt?

Begreppet används för många olika typer av saker, det kan vara inom politiken, skolan, ekonomi, hemmet, på jobbet och så vidare.

Smpl hjälper privatpersoner och företag att få ordning på saker, dokument och processer så att företagets verksamhet och personers liv flyter på och hjälper till att lyfta företaget och/eller personen. Produkter som säljs i butiken är noga utvalda för att förenkla, användas och inte ligga på hyllan och samla damm.